Pages

Ads 468x60px

Saturday, May 25, 2013

For You and For Us.

 

Assalamualaikum.

Buat rakan-rakan tahun tiga, sahabat, peneman di kala susah dan senang, tawa dan duka, penghibur, mentor, kaunselor, cikgu dan tutor, everything and all friends can be.

You guys had been so awesome. To know all of you had been my sole privilage, my honor. There are who never talked to each other and yet when we met, we know: This is my family.

Wednesday, January 2, 2013

Review “Lah-Sangat”: XPERIA SOLA

 

Assalamualaikum awak, awak dan awak !

Ok. Bersempena dgn pemberian Rebat Smartphone RM200 yg diumumkan Kabinet hari ini, saya nak post satu review mengenai phone saya yang agak baru nih. Kira ni macam satu usaha nak tolong rakan-rakan pilih phone yang sesuai dengan jiwa remaja korang la ok? Smile

Err… Korang tau kan yang Kabinet baru tukar syarat Rebat tu hari ni? Kini korang boleh beli mana - mana je smartphone, dah tak kira range harga dah.

Terima kasih pembayar cukai a.k.a rakyat Malaysia !

Dah cukup mengarut. Berbalik kepada urusan promosi. Eh. Urusan review.

This is WAR.

 

Assalamualaikum.

Just a quick update today.

So, today bermulanya minggu peperiksaan akhir untuk siswa/i USM selepas seminggu lebih ber-study week, menyelami, even tidur dengan macam-macam nota, bergadang, burnt the night oil, menahan lapar dan dahaga semata sebab takut tak habis study.

OK. Itu OVER.

The point is, kami semua takut exam. HAHA.


TAKUT.

Entah. Anyway, doakan kitorang dapat ketenangan. Nak tak nak, kena juga berjumpa exam kalau dah bernama student. Tidak boleh lari. Sama juga dengan hidup, tidak boleh lari dari kematian.

P/S: “Studying expands knowledge, knowledge is power, power corrupts, corruption is a crime, crime doesn’t pay. Thus, why STUDY?”